Onkel Bill fra New York

Jeg indrømmer det blankt.

Jeg er en af dem, der ser TV2 Charlie.

I denne uge er det Dirch Passer uge.

For noget tid siden fik TV2 åbenbart fat i nogle hjemmeoptagelser via Dirchs datter Josefine, og de lavede et program til hovedkanalen, men nu er det så blevet tid til også at vise det på TV2 Charlie.

Hass Christensen er Onkel Bill fra New York

Dét program interesserer mig ikke, men 22. august 2018 viste de så Onkel Bill fra New York, som er fra 1959, og udover Dirch Passer og Ove Sprogøe, så er en anden af mine favoritter med: Emil Hass Christensen.

Han blev vist bare kaldt Hass, og det er jo et fabelagtigt navn.

Anyways…

Filmen er vist det, man kan kalde en forvekslingskomedie, og den har flere klassiske Dirch gags.

Bare se hans version af “La Donna é Mobile”, som du finder lige her neden for.

Og som det er tilfældet i f.eks. Færgekroen fra 1956, så må Ove Sprogøe trække i dametøjet for at hjælpe Dirch Passer.

Billedet er lånt fra qxl.dk.

Author: Lars Damgaard Petersen

Jeg har set og elsket film siden jeg var lille (omend Superman 2 skræmte mig og gav mig mareridt). Jeg flytter alle mine små skriv om film fra Letterboxd og herover, da jeg helst vil have dem på mit eget lille internetsted.

Share This Post On

Submit a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.