Historien om Freddie Mercury og et af de største rockbands gennem tiderne, Queen bliver ganske effektivt fortalt i Bohemian Rhapsody filmen.

Soundtracket og Rami Malek som Mercury redder en film der vel egentlig er middelmådig. 

Men de to faktorer trækker filmen op.

Rami Malek vader i priser

Og Rami Malek har skovlet priser ind – bl.a. en Oscar, en Golden Globe og en BAFTA – for sit portræt af Freddie Mercury, hvilket jeg er helt med på.

Jeg synes bare, der skal lidt mere til for, at det bliver en episk film.

Men jeg vil bestemt anbefale filmen, og er du Queen-fan, så er den vel sagtens et must (men så har du nok allerede set den).

Blev Freddie Mercury smittet med HIV før Band Aid?

Det der trækker ned er f.eks. at Freddie Mercury allerede før Band Aid koncerten i 1985 kan fortælle bandet – bestående af Brian May, Roger Taylor og John Deacon – at han har AIDS.

Det tror jeg simpelthen ikke på skete.

Så vidt jeg har læst mig frem til, så stoppede Queen al koncertaktivitet, da Freddie Mercury indviede de andre i hans tilstand og det var først efter Band Aid.

Men okay, filmen skal også hænge sammen, og den var næppe mulig at lave uden at nævne AIDS/HIV-problematikken, og hvordan skal man nævne det, hvis filmen slutter før Freddie får stillet diagnosen?

Alle film har brug for en skurk

Det er de færreste film, der kan klare sig uden en publikum kan hade, og i Bohemian Rhapsody filmen klares dette fabelagtigt af Allen Leech – som mange nok vil huske fra Downton Abbey – i rollen som Paul Prenter.

Jeg vil vædde med, at du vil synes, Paul Prenter er en slemmer fyr, efter du har set denne film.

Vil du vide lidt mere om Paul Prenter, så klik her >>